Boek ‘Tur-Retur’ beschrijft de belevenissen in Noorwegen van Peter en Mieke Onis

Waarom zou je als vijftigers naar een ander land willen emigreren? Er zijn namelijk duizend redenen om het niet te doen en maar één om het wel te doen. Je wil het gewoon ervaren. In ons geval is dat Noorwegen.

Wij, Peter en Mieke Onis, gaan al sinds 1977 naar Noorwegen met vakantie en kennen het van zuid naar noord en oost naar west. We hebben het land in ons hart gesloten en willen eigenlijk weleens zien hoe het is om er echt te wonen, te werken en te leven.

In dit boek beschrijven wij ons Noorse avontuur, zoals we het noemen. Wat komt erbij kijken om de stap te nemen, waar loop je tegenaan in een ander land, welke emoties brengt het teweeg en hoe kun je ervan genieten? Je leest onder andere hoe we ons bedrijf beginnen, hoe het onderwijs in Noorwegen is geregeld, hoe we een toeristenkantoor opzetten samen met de gemeente, hoe we een plekje daar verwerven en vele andere belevenissen in onze nieuwe woonplaats Stordal.

Onze hond Duko, een zwarte labrador, verhuist ook mee. Hij beschrijft op eigen wijze zijn kijk op de dagelijkse gang van zaken vanuit een geheel eigen perspectief.

We wensen jullie veel lees- en kijkplezier.
Peter en Mieke Onis

'Tur Retur' bestellen doe je hier...

Hardcover boek voor € 24,95, excl. verzendkosten (€ 4,60)

'Tur Retur' is een prachtig hardcover boek met veel foto's. In 100 pagina's beleef je het hele Noorse avontuur van Peter en Mieke Onis. Vrolijke noot in Tur-Retur is de hond Duko, een zwarte labrador, die ook meeverhuist naar het verre noorden. Hij beschrijft, in een eigen column, zijn kijk op de dagelijkse gang van zaken vanuit een eigen perspectief.
Je kunt het boek hier online bestellen of kopen bij boekhandel Lovink, Markt 18 in Lochem (naar de website van Lovink). 

bestellen

Een greep uit de 100 pagina's:

Over peter en mieke onis

Peter Onis (Arnhem, 1953) is grafisch vormgever en eigenaar van Onisontwerp.nl in Lochem. Mieke Onis (Zutphen, 1955) is leerkracht en eigenaar van ZoNoors in Lochem. Samen gingen zij hun Noorse avontuur aan in 2004. De belevenissen en de indruk die dit op hun leven heeft gemaakt worden in dit boek beschreven.

Deze website maakt gebruik van cookies.   Privacy statement

ga verder