stordal Noorwegen

Wonen en werken in Stordal Noorwegen

In 2004 en 2005 woonden we in Stordal, Noorwegen. Mijn man startte destijds een eigen bedrijf (OnisMedia) en samen hebben we met de gemeente Stordal een toeristenkantoor opgezet, het Stordal Turistkontor.

We zijn terug verhuisd naar Nederland, omdat onze eerste kleinzoon werd geboren. Hem vanaf de webcam te zien opgroeien vonden we niet zo’n goed idee. Ons motto is altijd geweest: we gaan het avontuur aan en zien wel hoever we komen. Het heeft ons heel veel gebracht. We spreken Noors, hebben Noorse vrienden gemaakt en het echte leven in Noorwegen geproefd.

Ik bel en sms nog steeds met grote regelmaat met een vriendin (een collega van school). Zo houd ik mijn Noors bij en blijf ik op de hoogte van het reilen en zeilen in Stordal. Heerlijk vind ik dat. We gaan regelmatig terug naar Stordal en ook andere plekken in Noorwegen bezoeken we, zowel in de zomer als in de winter.

Wil je meer weten over wonen en werken in Noorwegen kijk dan eens op www.norsk.nl

Placement AS (waaronder norsk.nl valt) is in 2003 opgericht door Gert Rietman, die sinds 1997 in Noorwegen woont en heeft uitstekende contacten en een uitgebreid zakelijk netwerk in Noorwegen. Het kantoor van Placement is gevestigd in de gemeente Ørskog, aan de westkust van Noorwegen.

kijk hier

06 - 387 83 063