06 - 387 83 063

ZOINSCHRIJVEN

Geef hieronder aan op welke wijze jij Noors wil leren

ZOINSCHRIJVEN
Vul hiernaast het formulier in en geef jouw voorkeur aan bij opties. Heb je nog vragen en/of opmerkingen dan kun je dat aangeven. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vermeld ook of je belangstelling hebt voor workshops. Bij genoeg belangstelling vinden deze een paar keer per jaar plaats.

ZO ZIET JE LES ERUIT
Je krijgt kennis van de (basis-)grammatica, bouwt een woordenschat op en breidt deze langzamerhand uit. Daarnaast train je het lezen, luisteren, schrijven, spreken en de uitspraak. Je maakt kennis met de Noorse cultuur, geschiedenis en gewoontes aan de hand van lezen van verhalen, de krant, het bekijken van Noorse filmpjes/series en persoonlijke ervaringen. De lessen zijn interactief en er wordt rekening gehouden met jouw leerstijl. Als je al een beetje basis hebt ontwikkelt, start de les altijd met een gesprekje in het Noors.

ZO ZIE JE WAT HET KOST
Ga hier naar de pagina 'Tarieven', daar zie je wat de kosten zijn van de verschillende cursussen. Heb je nog vragen vul dan het aanmeldformulier in.

ZONOORS WORKSHOPS
Deze worden gegeven op twee niveaus: beginners (van 0 t/m A2) en gevorderden (vanaf A2 en hoger). Je bepaalt in principe zelf je niveau, maar overleg hierover is altijd mogelijk. Samenwerken, spreken, schrijven, presenteren, creatief bezig zijn, spel, luisteren en gezelligheid staan tijdens de workshops hoog in het vaandel. Kortom: vooral doen! Als je naar huis gaat, is je enthousiasme voor Noorwegen en de Noorse taal nog groter geworden.
Meer informatie over de workshops >

Aanmeldingsformulier

Kies een optie
Privéles
Les in een groep
Online les
Versturen