ZoNoors werkt op een prettige wijze samen met professionele partners in Noorwegen en Nederland

Uiteraard staat ZoNoors niet alleen, maar werken wij nauw samen met diverse partners. We hebben op verschillende gebieden leuke mensen waar we mee samenwerken op verschillende terreinen. Ook treft u hieronder interessante links aan naar websites met informatie over Noorwegen.

placement as - Ørskog

Placement AS (waaronder norsk.nl valt) is in 2003 opgericht door Gert Rietman, die sinds 1997 in Noorwegen woont, en heeft uitstekende contacten en een uitgebreid zakelijk netwerk in Noorwegen. Ons kantoor is gevestigd in de gemeente Ørskog, aan de westkust van Noorwegen.

Naar de website

de noorse boekwinkel

Op de website van De Noorse boekwinkel vindt u een zeer gevarieerd aanbod aan nieuwe en tweedehands Noorse boeken. Zowel lesmateriaal als lectuur is hier te vinden. Korte levertijden gecombineerd met een breed aanbod maakt De Noorse boekwinkel de specialist op het gebied van Noorse boeken in Nederland.

Naar de website

onisontwerp.nl

Uiteraard ontwerpt en maakt Peter Onis de website van ZoNoors. Als grafisch vormgever werkt Peter voor een groot scala aan opdrachtgevers en uiteenlopende doelgroepen en branches. Realisatie van  projecten van A tot Z: concept en vormgeving uitgewerkt in alle communicatiemiddelen, zowel digitaal als in print. Bekijk de website voor een eerste indruk. Wil je meer weten? Bel Peter Onis 06 - 81 46 22 99 of mail voor een vrijblijvende afspraak.

Naar de website

Drent transport en verhuizingen

Bij emigreren naar een ander land komt veel kijken. Eén van de zaken die u zult moeten regelen, is het verhuizen van uw inboedel. Drent Transport is u hierbij graag van dienst. Wekelijks rijden ze van en naar Scandinavië, waardoor Drent flexibel in data en tijden is.
Doordat Drent verhuizingen proberert te combineren, zijn zij in staat om scherpe tarieven aan te bieden. Daarnaast kunnen alle verhuizingen uitgevoerd worden vanaf 1m3, maar uiteraard is Drent Transport en Verhuizingen u ook graag van dienst bij een volledige verhuizing.

Naar de website

06 - 387 83 063