06 - 387 83 063

partners van zonoors

Uiteraard staat ZoNoors niet alleen, maar werken wij nauw samen met diverse partners. We hebben op verschillende gebieden leuke mensen waar we mee samenwerken op verschillende terreinen. Ook treft u hieronder interessante links aan naar websites met informatie over Noorwegen.

placement as - Ørskog

Placement is in 2003 opgericht door Gert Rietman en Janet Roelofs, die sinds 1997 in Noorwegen wonen, zij hebben uitstekende contacten en een uitgebreid zakelijk netwerk in Noorwegen. Het kantoor van Placement is gevestigd in de gemeente Ørskog, aan de westkust van Noorwegen. 

Naar de website

New2norway

Onze collega in Oslo, Noorwegen is New2Norway. Mocht je in Oslo meer willen weten over het land en de taal dan kun je altijd bij Tove Jane Fjelstad van New2Norway terecht.

Naar de website

de noorse boekwinkel

Op de website van De Noorse boekwinkel vindt u een zeer gevarieerd aanbod aan nieuwe en tweedehands Noorse boeken. Zowel lesmateriaal als lectuur is hier te vinden. Korte levertijden gecombineerd met een breed aanbod maakt De Noorse boekwinkel de specialist op het gebied van Noorse boeken in Nederland.

Naar de website

onisontwerp.nl

Als grafisch vormgever werkt Peter Onis voor een groot scala aan opdrachtgevers. Concepten en vormgeving uitgewerkt in alle communicatie-middelen, zowel digitaal als in print. Bekijk deze website voor een eerste indruk. Wil je meer weten? Bel Peter Onis 06 - 81 46 22 99 of mail voor een vrijblijvende afspraak.

Naar de website

sirelo verhuisplatform

Sirelo.nl is hét onafhankelijke verhuisplatform voor Nederland. Bij Sirelo vind je alles wat te maken heeft met verhuizen: prijzen, verhuizers en checklists met handige informatie. De database bestaat uit alle relevante (nationale en internationale) verhuisbedrijven uit Nederland.

Naar de website