Zo werkt ZoNoors

Bij ZoNoors staat het plezier met elkaar en de praktische toepasbaarheid van de curssussen primair. Je ontwikkelt kennis van de basisgrammatica en bouwt een uitgebreide woordenschat op. Je traint het lezen, luisteren, schrijven, spreken en de uitspraak. 

ZoNoors berichten

ZoNoors - Noors leren Groep op Facebook

Iedereen die Noors wil leren, ideeën, vragen, ervaringen heeft wat betreft de Noorse taal is van harte welkom dit te delen in de ZoNoors groep op Facebook.

Boeken voor nieuwe cursisten liggen klaar

De boeken voor de nieuwe cursisten Noors liggen weer klaar voor een nieuw seizoen praktisch Noors leren bij ZoNoors.

Noorse les in de buitenlucht

De eerste weken les in de buitenlucht waren een groot succes. Kacheltje aan, Noorse trui aan én een mooi uitzicht op de Noorse natuur.

Nieuwe huisstijl en website ZoNoors

Met de lancering van de nieuwe website van ZoNoors hebben we ook ons logo gerestyled. Alles net een beetje moderner en meer van deze tijd, maar we blijven ZoNoors als altijd!

Emigreren of op vakantie naar Noorwegen? Leer dan Noors!

Emigreren naar Noorwegen?

Dan ben je bij ZoNoors aan het goede adres. Verhuizen naar een ander land betekent, dat je de taal minimaal op B1 niveau moet beheersen. Ook een basiskennis van de Noorse cultuur is aan te bevelen. Graag helpen wij jou daarbij.

Familie in Noorwegen?

We helpen jou met de taal, zodat je met vrienden, (klein)kinderen en overige familie kunt communiceren. Kinderen spreken al snel beter Noors dan Nederlands. Het is leuk dat je berichtjes in het Noors kunt uitwisselen op welke manier dan ook.

Op vakantie in Noorwegen?

Het is erg leuk als je op vakantie met de Noren kunt praten in hun eigen taal. Zij waarderen dit enorm en zijn altijd bereid geduldig naar je te luisteren. Noren zijn erg trots op hun mooie taal. Jij toont oprechte belangstelling voor hun land door de taal op een redelijk niveau te spreken.

Online Noors leren

Bij ZoNoors pakken we Noors leren praktisch aan, ook online via Skype of WhatsApp. Dat kan zowel overdag als ‘s avonds. We stellen doelen, die te halen zijn. We kijken naar jouw leerstijl en houden daar zoveel mogelijk rekening mee. 

Praktisch Noors leren in Lochem of online?

Deze website maakt gebruik van cookies.   Privacy statement

ga verder