Het boek 'Tur Retur' bestellen doe je hier...

Hardcover boek voor € 29,95, excl. verzendkosten (€ 4,60)

'Tur Retur' is een prachtig hardcover boek met veel foto's. In 100 pagina's beleef je het hele Noorse avontuur van Peter en Mieke Onis. Vrolijke noot in Tur-Retur is de hond Duko, een zwarte labrador, die ook meeverhuist naar het verre noorden. Hij beschrijft, in een eigen column, zijn kijk op de dagelijkse gang van zaken vanuit een eigen perspectief.
Je kunt het boek online bestellen en laten bezorgen of kopen bij boekhandel Lovink, Markt 18 in Lochem.
Lees hier meer >

bestellen

Echt een aanrader voor mensen die dromen van een leven in Noorwegen

Goedemorgen Mieke,  ik wilde je nog even laten weten jullie echt een mooi boek hebben gemaakt. Een enorm goede balans tussen tekst en beeld, tussen persoonlijke verhalen en informatie, niet te dun maar ook niet te dik. Echt een aanrader voor mensen die dromen van een leven in Noorwegen. (Dus niet alleen voor bekenden). L & E

Zo werkt ZoNoors

Bij ZoNoors staat het plezier met elkaar en de praktische toepasbaarheid van de curssussen primair. Je ontwikkelt kennis van de basisgrammatica en bouwt een uitgebreide woordenschat op. Je traint het lezen, luisteren, schrijven, spreken en de uitspraak. 

ZoNoors berichten

Lezing over ons boek in het Kulturhus Laren Gld

De lezing over ons boek 'TurRetur' in het Kulturhus in Laren Gld. werd bezocht door zo'n 50 mensen. Meer dan we hadden verwacht zelfs. Het was een gezellige bijeenkomst

Tien-jarig jubileum was groot succes

Op zaterdag 14 mei 2022 werd het 10-jarig jubileum van ZoNoors gevierd. Vele cursisten en oud-cursisten kwamen op bezoek en namen heerlijke hapjes mee. Uiteraard met een Noorse inslag. Bedankt allemaal voor deze bijzondere dag.

ZoNoors viert op zaterdag 14 mei tien-jarig jubileum

ZoNoors bestaat op zaterdag 14 mei 2022 al 10 jaar. Dit wordt met cursisten en oud-cursisten informeel gevierd in Lochem. 

Lezing over wonen en werken in Noorwegen

Peter en Mieke Onis  vertellen over wonen en werken in Noorwegen op vrijdag 10 juni in het Kulturhus te laren Gld. aanvang 20.00 uur en de toegang is gratis. 

Emigreren of op vakantie naar Noorwegen? Leer dan Noors!

Emigreren naar Noorwegen?

Dan ben je bij ZoNoors aan het goede adres. Verhuizen naar een ander land betekent, dat je de taal minimaal op B1 niveau moet beheersen. Ook een basiskennis van de Noorse cultuur is aan te bevelen. Graag helpen wij jou daarbij.

Familie in Noorwegen?

We helpen jou met de taal, zodat je met vrienden, (klein)kinderen en overige familie kunt communiceren. Kinderen spreken al snel beter Noors dan Nederlands. Het is leuk dat je berichtjes in het Noors kunt uitwisselen op welke manier dan ook.

Op vakantie in Noorwegen?

Het is erg leuk als je op vakantie met de Noren kunt praten in hun eigen taal. Zij waarderen dit enorm en zijn altijd bereid geduldig naar je te luisteren. Noren zijn erg trots op hun mooie taal. Jij toont oprechte belangstelling voor hun land door de taal op een redelijk niveau te spreken.

Online Noors leren

Bij ZoNoors pakken we Noors leren praktisch aan, ook online via Skype of WhatsApp. Dat kan zowel overdag als ‘s avonds. We stellen doelen, die te halen zijn. We kijken naar jouw leerstijl en houden daar zoveel mogelijk rekening mee. 

Praktisch Noors leren in Lochem of online!

Deze website maakt gebruik van cookies.   Privacy statement

ga verder