ZoNoors berichten

ZoNoors - Noors leren Groep op Facebook

Iedereen die Noors wil leren, ideeën, vragen, ervaringen heeft wat betreft de Noorse taal is van harte welkom dit te delen in de ZoNoors groep op Facebook.

Boeken voor nieuwe cursisten liggen klaar

De boeken voor de nieuwe cursisten Noors liggen weer klaar voor een nieuw seizoen praktisch Noors leren bij ZoNoors.

Noorse les in de buitenlucht

De eerste weken les in de buitenlucht waren een groot succes. Kacheltje aan, Noorse trui aan én een mooi uitzicht op de Noorse natuur.

Nieuwe huisstijl en website ZoNoors

Met de lancering van de nieuwe website van ZoNoors hebben we ook ons logo gerestyled. Alles net een beetje moderner en meer van deze tijd, maar we blijven ZoNoors als altijd!

Binnenkort Noors leren in de buitenlucht

In onze buitenlocatie te Lochem kun je in de loop van 2020 praktisch Noors leren in een Noorse sfeer. Neem je Noorse trui mee als het wat frisser is.

ZoNoors gaat op vakantie... 

ZoNoors gaat op vakantie van 3 t/m 20 september 2020 in Nederland deze keer.
De nieuwe cursussen starten eind september. Tot snel!

Nog twee plaatsen beginnerscursus vrij

Nog twee plaatsen vrij voor een beginnerscursus Noors na 20 september in Lochem . Geef je nu alvast op... 

Online Noors leren bij ZoNoors?

Dat kan ook in deze coronatijd op afstand. Al een aantal groepen hebben les via Skype. Wil jij dat ook, mail Mieke voor meer info.

Ben je ook gek van Noorwegen?

Het is ZO leuk om Noors te leren bij ZoNoors. Starters en gevorderden zijn van harte welkom. Wil je eerst meer weten, neem dan contact op.

Nieuwe folder ZoNoors is klaar

We hebben een nieuwe folder laten maken, met dank aan Else van Vliet. Zij heeft de vormgeving verzorgd. Het ziet er prachtig uit.

Workshops Noors over de taal en het land

ZoNoors organiseert ook af en toe Workshops Noors. Speciaal voor mensen die van Noorwegen houden, meer van het land en de taal willen weten. Wil je weten wanneer er weer een Workshop  wordt gehouden? 

ZoNoors op Facebook

Uiteraard kun je ZoNoors ook vinden op Facebook. Wil je het laatste nieuws kijk dan op onze Facebook-pagina en word vrienden van ZoNoors.

Deze website maakt gebruik van cookies.   Privacy statement

ga verder